Yeni Dünya Düzeni 7 - OBAMA'nın Gelişi ve Meali


Tarihte ilk kez bir Amerikan başkanı iktidara gelişinin 100 günü dolmadan Türkiye`ye koşuyor... Türkiye`ye ardı ardına heyetler yolluyor. Bir ay içinde generaller, istihbarat yetkilileri, senatörler Amerikan dışişleri bakanı sırayla Türkiye`de boy gösteriyor. Amerikan büyükelçisi Türkiye`nin Amerika için olağandışı öneminden sözediyor.
Tarihte Türkiye Cumhuriyetini ziyaret edecek olan 5. Amerikan başkanı. Barack Obama. Ziyareti, medeniyetler ittifakı adıyla bilinen küresel projenin İstanbul toplantısına denk geliyor.`Türkiye bölgede lider`, `Kürdistan`ın hamisi Türkiye` sözleri havada uçuşurken yeni Osmanlı haritalarının ortalığa saçıldığı bir dönemde Türkiye`nin Amerika`nın en sadık müttefiki olduğundan dem vuruyor! Türkiye`nin bölgedeki öneminin altını çiziyor ve Amerikan projeleri için yardım istiyor. Ve bunların hepsi birkaç ay içinde gelişiyor...
Türkiye`yi yönetenler, daha ziyaret gerçekleşmeden `Türkiye`nin potansiyeli, Amerika`nın taleplerini karşılayabilecek güçtedir..` açıklaması yapıyor... Bölgedeki Amerikan çıkarlarının gereklerini düşününce insanın kanı donuyor!
Share this video :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Belgesel Sosyete Karadeniz - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger