Rüyanı kontrol et - Beden Dışı Deneyim - Evre belgeseli



Görür, duyar, dokunur ve bize tanıdık gelen duyguları deneyimleriz. Ama yeteneklerimiz bununla sınırlı mıdır? Acaba birileri kendi çıkarları için en önemli yeteneğimizi çalmış ve sonra da bu konuda konuşmayı yasaklamış olabilir mi? Sonuç olarak, insan kültüründe ve tarihinde değiştirilmiş bir şey var ve biz bu konuda hiçbir şey bilmiyoruz. Bizden ne gizliyorlar? Hayatın bize sunabileceği belki de en güzel şeyi gizleyerek bir imparatorluk kuran kim? İnsan gelişimini engelleyen kim ve bundan kimin kazanımı var? İçimizde gizli olan ne, gelecekte bizi ne bekliyor? Belgesel film "Evre"
Kısaca Lucid Rüya; rüya sırasında rüyada olduğunuzun farkına varıp rüyanızı kontrol edebilmektir. Lucid'de yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz çünkü lucid sizin krallığınızdır, sadece size ait bir dünya :)
Astral Seyahat; astral bedenin fiziki bedenden esnek gümüş bir kordonla bağlı kalmak koşulu ayrılması ile başka bir boyuta geçilmesi olayıdır, bu sırada normal yaşam devam eder. Her gece bilinçsiz olarak yaptığınız astral i bilinçli bir deneyime ulaştırmak için çalışmak sizin elinizde.
Share this video :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Belgesel Sosyete Karadeniz - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger